eur:
394.92
usd:
363.4
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
A súlyos betegség után, életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó emlékére tartott gyertyagyújtás résztvevői a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodánál 2020. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Így tiszteleg a világ egyik legsikeresebb csapata Benedek Tibor előtt

Az olaszországi Pro Recco vasárnap este tartja a saját megemlékezését a 47 éves korában elhunyt korábbi játékosa és sztárja, Benedek Tibor tiszteletére.

Az olasz klub a honlapján jelentette be, hogy vasárnap este 20.30-tól virrasztást tartanak a Punta Sant'Anna uszodánál és a nyilvános eseményre várnak mindenkit.

A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor nyolc évet töltött a Pro Recco együttesénél, amellyel csapatkapitányként hat olasz bajnokságot, öt olasz kupát és négy sportági Bajnokok Ligáját is nyert.

A háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, edző, a magyar férfi válogatott volt szövetségi kapitánya 47 évesen, hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el csütörtök hajnalban.

A világklasszis InfoRádiónak adott interjúi, a barátok, a sporttársak, a tisztelők visszaemlékezéseiről szóló cikkeink megtalálhatók ITT.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×