eur:
393.24
usd:
367.33
bux:
65863.72
2024. április 23. kedd Béla
Kozák Danuta a női kajak egyesek 500 méteres középfutamában a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu világbajnokságon 2018. augusztus 24-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Kozák Danuta megszólalt a kizárás és a vb-bronz után

Tavaly három arany, idén egyetlen bronz jutott Kozák Danutának a kajak-kenu világbajnokságon, az ötszörös olimpiai bajnok biztos benne, hogy most akkora teher volt rajta, amelyet nem bírt elviselni.

Nem örül vb-teljesítményének a Szegeden egy bronzéremig jutó Kozák Danuta, ötszörös olimpiai bajnok kajakozó.

"Azért nem, mert úgy szeretek kiszállni a hajóból, hogy ennél nem tudok többet. 500 egyesben a rajtom olyan rossz volt, hogy azt kell mondanom, tudok ennél többet. Nem igazán örülök" - értékelte szereplését Kozák Danuta.

Nehezebbnek érezte az idei évét, mint a tavalyit, amikor sérülések voltak ugyan, de nem volt rajta lelki teher.

"Saját magam tettem magamra a terhet, bármilyen hülyén is hangzik.

Nem bírtam el lelkileg ezt az elvárást, ezért volt ilyen hullámzás. Volt, hogy elkaptam a fonalat, de azért lenyomott ez az egész" - elemezgette magát Kozák Danuta, akit egy betegség is két hétre visszavetetett korábban, de ilyet még nem élt át, mint most.

Dolgát nehezíti, hogy még keresik a pontos okait Kárász Annával alkotott duója kizárásának; ismert, megnyert futamuk utáni mérlegeléskor a hajójuk 80 dekával könnyebb volt.

A szegedi vb-vel részletesen foglalkozik az InfoRádió Víztükör című műsora kedd este fél kilenc után.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×