eur:
395.61
usd:
366.75
bux:
65585.35
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője teszteli versenyautóját a Barcelona melletti montmelói versenypályán 2019. február 18-án. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 17-én rendezik Melbourne-ben.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Falba csapódott Vettel

Ripityára ment a Ferrari orra a barcelonai teszten szerda délelőtt.

A barcelonai Forma-1-es tesztelés hatodik napjának délelőttjén újra a McLaren volt a leggyorsabb, míg Sebastian Vettel a falba állt a Ferrarival.

A Vezess.hu tudósítása szerint a McLaren megtartotta keddi fölényét, Carlos Sainz folyamatosan emelte a tempót, 1:17,144-es új tesztcsúcsot repesztett, igaz, egyszer a boxutca végén állt meg alatta a kocsi.

A délelőtt legmegrázóbb eseménye Sebastian Vettel balesete volt a 3-as kanyarban, technikai hiba miatt, orral egyenesen csapódott a falba; a német pilóta sértetlenül szállt ki, a Ferrari eleje összetört.

Vettel amúgy "ezüstérmes" időt ment Sainz mögött a délelőtt folyamán, a harmadik legjobb a Red Bull-menő Max Verstappen volt.

Rengeteget körözött a pályán Valtteri Bottas (75 kör) a Mercedesszel, de Daniel Ricciardo és Verstappen sem ment sokkal kevesebbet.

A közzétett eredmények alapján a visszatérő Robert Kubica 8. helyen zárt szerda délelőtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×