eur:
393.85
usd:
367.92
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Melbourne, 2018. március 25.Niki Lauda korábbi háromszoros világbajnok osztrák Forma-1-es versenyző az autós gyorsasági világbajnokság 69. idényének szezonnyitó Ausztrál Nagydíján a melbourne-i Albert Park-i versenypályáján 2018. március 25-én. (MTI/EPA/AAP/Dave Acree)
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Dave Acree

Friss hírek Niki Lauda állapotáról

Influenza miatt került ismét kórházba, és intenzív kezelést kap a háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda, aki tavaly augusztusban tüdőátültetésen esett át.

Az osztrák sajtóban több helyen is megjelent, hogy a 69 éves legendás pilótát tüdőgyulladással kezelik a bécsi kórházban, amelynek szóvivője kedden a német dpa hírügynökségnek nem erősítette meg ezt az információt.

A lapok közben a bécsi AKH kórházra hivatkozva azt írták, hogy Lauda családjában influenzás megbetegedések voltak, ennek nyomán került hozzájuk az intenzív osztályra. A kórházból a jövő héten távozhat.

A konstruktőrök között sorozatban ötször világbajnok Mercedes istálló tanácsadójaként dolgozó Lauda a tüdőátültetést követően, október végén hagyta el a kórházat, azóta rehabilitációs kezelést kapott.

Lauda 1975-ben, 1977-ben és 1984-ben nyert Forma-1-es vb-címet. 1976-ban Nürburgringen rendezett német nagydíjon egy ütközés során életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, és nagy mennyiségű mérgező gázt lélegzett be, miután Ferrarija lángra kapott. A volt pilóta súlyos tüdőbetegségben szenvedett, a szervátültetés elengedhetetlenné vált ahhoz, hogy életben maradjon. Állapota a beavatkozást követően kritikus volt, de néhány nappal a műtét után az orvosai már arról számoltak be, hogy egyre jobban érzi magát, ezért bíznak a teljes felépülésében.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×