eur:
393.48
usd:
368.49
bux:
66043.7
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Szenzációk: David Beckham visszatér, Kaká érkezhet a Real Madridba!

A Real Madrid szombati bajnokiján várhatóan ismét pályára lép David Beckham, az együttes régóta mellőzött angol futballsztárja. A 31 éves légióst ugyanis jelölték a keretbe a Real Sociedad otthonában sorra kerülő találkozóra. Közben spanyol lapinformációk szerint az olasz Milán már nem zárkózik el attól, hogy eladja a brazil Kakát a királyi gárdának. Ezt a Milan tagadja.

Visszatérhet a Real Madrid csapatába a hosszú ideje mellőzött angol David Beckham.

A középpályás január 11-én jelentette be, hogy nyártól évi 50 millió dollárért a Los Angeles Galaxynál folytatja pályafutását. Válaszul Fabio Capello vezetőedző közölte: addig már nem szerepelhet a királyi gárdában.

Tíz nappal később a szakvezető viszont már úgy nyilatkozott, hogy "még semmi sincs végleg eldöntve".

David Beckham legutóbb január 7-én, a Deportivo La Coruna elleni bajnokin csereként lépett pályára a Realban, amely vasárnap a Levantétól elszenvedett hazai vereségével a negyedik helyre csúszott a tabellán. Az összecsapást követően a szurkolók az olasz tréner lemondását követelték.

A csapat legutóbbi hat bajnokiján négyszer kapott ki, továbbá búcsúzott a Király Kupától.Az As spanyol napilap úgy tudja, hogy az olasz AC Milan már nem zárkózik el attól, hogy átengedje a Real Madridnak brazil világbajnok labdarúgóját, Kakát. Az újság szerint a Ronaldo klubcseréjét előkészítő, majd véglegesítő januári tárgyalások során vetődött fel ismét a fiatal milánói középpályás Madridba szerződésének lehetősége.

Korábban az olasz együttes hallani sem akart a játékos eladásáról, a szintén világbajnok Ronaldo megszerzésével azonban némiképp változott a helyzet.

A spanyol újság szerint az olaszok a mali Mahamadou Diarrát, az olasz Fabio Cannavarót és a brazil Robinhót kérnék Kakáért cserébe, ezen felül készpénzt is remélnek. A vételárat 60 millió eurós nagyságrendben határozták meg.

Az As azt is tudni véli, hogy a Milan Ronaldinhót, az FC Barcelona 2002-ben szintén vb-aranyérmes futballistáját is igyekszik majd megszerezni. A lap szakértője szerint a Real Madrid új csapatot akar építeni a következő szezonra, s annak motorja Kaká, valamint a jelenleg a Manchester Unitedben játszó portugál Cristiano Ronaldo lenne.

Nem sokkal a hír felröppenését követően a milánói klub hivatalos honlapján cáfolt: "Az, hogy nem megy sehova, minden nyelven ugyanazt jelenti. Nem tudjuk, hányszor írjuk még ezt le."

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.

Ennyire vegyes a kép Európában a gázai konfliktussal kapcsolatban

Az öreg kontinensnek közben már nem igazán osztanak lapokat, sokkal inkább a térségi szomszédoknak, illetve az Egyesült Államoknak - vélekedett az InfoRádióban Sayfo Omar (Migrációkutató Intézet). Jól látható szerinte, hogy a kormányok elsődleges célja, hogy a konfliktus ne terjedjen át az utcákra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Lefordult a magyar tőzsde

Lefordult a magyar tőzsde

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. Ami a mai tőzsdei teljesítményt illeti, egyelőre az óvatos optimizmus jellemzi a kereskedést, kisebb emelkedést láthatunk a kontinens vezető tőzsdéin, a magyar piac azonban lefordult.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×