eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Meghirdetik az Átrium tizedik évadát

Eddig több mint 40 millió forintot adományoztak kérés nélkül a színház támogatói, és ebben még nincs benne az az összeg, amivel negyven kávézó támogatta a csütörtöki bevételével az Átriumot.

„Noha jelenleg nincs meg rá a biztos fedezet, bízva az elért eredményben, a ti támogatásotokban és ennek erejében, meg fogjuk hirdetni az Átrium tizedik évadát” – olvasható az Átrium csütörtök éjjeli Facebook-posztjában.

Csütörtök estig több mint 40 millió forintot adomány érkezett hozzájuk a nézőiktől annak ellenére, hogy a színház nem hirdetett meg gyűjtést, és ebben még nincs benne az Egy kávé az Átriumért nevű csütörtöki akció eredménye: ezen a napon 40 csatlakozó kávézó felajánlotta a kávéból származó bevételét a színháznak – emlékeztet a Hvg.hu. Hogy ebből a kezdeményezésből mekkora összeg áll majd össze, az a mai napon derül ki; a főszervező Jedermann kávézó bejegyzése alapján ők 229 700 forintnyi kávébevételt és 177 535 forint adományt, azaz összesen 407 235 forintot utalnak majd az Átriumnak.

A színház mások mellett azt is jelezte, hogy hamarosan elindítják az augusztus–szeptember–októberi előadásokra a jegyvásárlást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×