eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Los Angeles, 2018. szeptember 18.A Trónok harca című sorozat szereplői a drámai tévéfilmsorozat kategóriájában elnyert elismeréssel az amerikai televíziós Emmy-díjak 70. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2018. szeptember 17-én. Jobbról, elöl Peter Dinklage amerikai színész a drámai tévéfilmsorozat legjobb férfi mellékszereplőjének kategóriájában kiérdemelt díjjal. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Nyitókép: A Trónok harca című sorozat szereplői a drámai tévéfilmsorozat kategóriájában elnyert elismeréssel az amerikai televíziós Emmy-díjak 70. átadási ünnepségén 2018. szeptember 17-én. Jobbról, elöl Peter Dinklage amerikai színész a drámai tévéfilmsorozat legjobb férfi mellékszereplőjének kategóriájában kiérdemelt díjjal. (MTI/EPA/Nina Prommer)

A Netflixhez szerződtek a Trónok harca készítői

A Trónok harca sikersorozat készítői az HBO-val való több mint tízéves együttműködés után a Netflix streaming-szolgáltatóhoz szerződtek.

David Benioff és Dan Weiss aláírták a szerződést, amely szerint az elkövetkező években Netflix-sorozatok és -filmek készítésében fognak részt venni forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként - közölte a streaming-szolgáltató.

Az összegről, amellyel megnyerték maguknak a filmeseket, a szolgáltató nem közölt információkat.

A hollywoodi sajtó ugyanakkor "kilenc számjegyű összegről" írt. A Netflix korábban fizetett már több mint 100 millió dollárt sikeres producerek, például Ryan Murphy és Shonda Rhimes leigazolásáért.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen műfajú és jellegű filmek és sorozatok munkálataiban fog rész venni Benioff és Weiss. A páros ugyanakkor elmondta, hogy ők is osztoznak a Netflix-menedzsereknek a 80-as évek filmjei és könyvei iránti rajongásában.

A filmesek jelenleg a Lucasfilmmel dolgoznak együtt egy új Star Wars-trilógián. A Trónok harca sorozattal számtalan rekordot döntött meg Benioff és Weiss.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×