INFORÁDIÓ 
2019. június 24. hétfő
Iván

trónok harca

sorozat

tévé

Ramini Djawadinak, a Trónok harca című amerikai televíziós fantasy sorozat zeneszerzőjének show-ja a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 18-án.

Trónok harca: keserédes lesz az utolsó évad

Infostart / InfoRádió
Újabb cikkünk a témában:

Amerikai idő szerint vasárnap este elindult az utolsó, szám szerint nyolcadik évad. Az évek során tízmilliósra duzzadt a 47 Emmy-díjjal elismert történet nézőinek száma.

Nyolc évvel ezelőtt mutatta be az HBO a Trónok harca első epizódját. A George R.R. Martin fantasy regényéből készült produkció diadalútja nem volt egyértelmű: az első epizódra több mint kétmillióan voltak kíváncsiak az Egyesült Államokban, ám ez a szám folyamatosan emelkedett,

a hetedik évadra az átlagos nézőszám 10 millió fölött volt, és ekkorra már világszerte rengeteg rajongója volt a 47 Emmy-díjat bezsebelt történetnek.

A számos színészt ismertté tett sorozat egy fiktív világ Westeros és Essos nevű kontinensein játszódik. Három meghatározó történetszál húzódik végig a cselekményen: az első a Hét Királyság feletti uralomért csatázó nemesi házak küzdelmeit mutatja be, a második a trón tengeren túl szervezkedő törvényes örökösét követi nyomon, a harmadik pedig egy ősi, elfeledettnek hitt ellenség közelgő támadását vetíti előre.

A nyolcadik évadról szóló találgatásokkal tele az internet, cikkünk megjelenésekor pedig már az első – magyar idő szerint hétfő hajnalban vetített epizód – kritikájával is. A szerző már előzetesen azt mondta: keserédes folytatás következik.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó hang

Trónok harca - utolsó évad
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018