eur:
388.88
usd:
360.8
bux:
68655.13
2024. május 7. kedd Gizella

Mit nézünk majd idén a mozikban?

2007 a folytatások éve lesz a mozikban: visszatér a vászonra Rocky, a Pókember, és megismerhetjük a kannibál Hannibal Lecter fiatalkori ténykedéseit is. A filmiparban dolgozók minden idők legnagyobb bevételét várják az idei nyártól.

Tavaly a lejövedelmezőbb filmek fele folytatás volt, és az amerikai álomgyár tesz arról, hogy idén se ússzuk meg a találkozást Harry Potterrel (ötödször), és a Karib-tengeren kalózkodó Jack Sparrow kapitánnyal (harmadszor).

Újra láthatjuk majd bokszolni Sylvester Stallonét, aki tizenhat év után, hatodik alkalommal ismét Rocky Balboa bőrébe bújva püföli majd ellenfeleit, és Mr. Beanként újra bohóckodik majd a vásznon Rowan Atkinson is.

Elkötelezte magát a visszatérés mellett Bruce Willis is a Die Hard-sorozat következő, negyedik részében, és Matt Damon is negyedik alkalommal vállalta a kémkedést Jason Bourne szerepében.

Nincs hát könnyű dolguk azoknak a filmeknek, melyek nem egy már befutott recept szerint készülnek. Fura azonban, hogy a készülőben lévő néhány önálló alkotás címe mennyiben hasonlít egymásra.

Ilyen a Robert De Niro által rendezett Good Sheperd, a Penelope Cruz szereplésével készülő The Good Night vagy a George Clooney-féle The Good German.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×