eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

A halott csapkodott, amikor a korábban felajánlott szerveit elkezdték kiműteni belőle

Felébredt az agyhalottnak titulált férfi, miközben vették ki a szerveit.

Leállt a szíve, agyhalottnak nyilvánították, mégis felébredt Anthony Thomas ‘TJ’ Hoover II, mikor a sebészek éppen a szerveit műtötték ki, mivel azokat halála esetén felajánlotta.

Kentucky állam és a szövetségi hatóságok is vizsgálják, hogy eshetett ez meg, írja a Guardian cikke alapján a 24.hu. Elvileg nem történhet meg ilyen, több biztosíték is a rendszerbe van építve az ilyen esetek megelőzése érdekében.

A férfi 2021 októberében kábítószer-túladagolás miatt került a kórházba, de nem sokkal később az orvosok közölték a családdal, leveszik az életfenntartó gépekről, mivel Hoover nem reagál semmire, nincs agyi aktivitása. Ezt követően a kórház közölte, a férfi korábban felajánlotta szerveit, ezért megvizsgálják, mely szervei használhatóak, és nekikezdenek kiműteni azokat.

Még egy kis ünnepséget is rendeztek donorsága tiszteletére.

Rhorer állítja, mikor elmondták nekik ezeket, felpattantak fivére szemei, és a szobában tartózkodók mozdulatait követte. A kórház személyzete azonban azt mondta nekik, „ez teljesen normális, csak reflexek”.

Körülbelül egy óra múlva került a férfi a műtőbe, hogy kivegyék a szerveit, mire kijött a sebész, és azt mondta, Hoover nem áll készen. Felkelt.

A férfit nővére hazavihette, hogy viselje gondját, bár sokáig már nem fog élni. Hoover a mai napig él, de a gyaloglással, az emlékezéssel és a beszéddel is problémái vannak.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×