eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 11. vasárnap Tiborc, Zsuzsanna
Nyitókép: Pixabay

Elhunyt a YouTube korábbi vezérigazgatója

Susan Wojcicki 56 éves volt.

Susan Wojcicki, a YouTube korábbi vezérigazgatója 56 éves korában tüdőrákban meghalt – írja a Business Insider cikkére hivatkozva az Index. Férje, Dennis Troper a Facebookon tette közzé a hírt.

Susan nem csak a legjobb barátom és élettársam volt, hanem egy briliáns elme, szerető anya és sokak kedves barátja– írta. Susan Wojcicki 1999-ben kezdett el dolgozni a Google-nél, 2014 és 2023 között vezette a YouTube-ot, és már két éve rákos volt.

„Nehéz elképzelni a világot nélküle. Hihetetlen ember, vezető és barát volt, aki óriási hatással volt a világra (...). Nagyon fog hiányozni nekünk. Gondolataink a családjával vannak” – írta az X-en Sunder Pichai, az Alphabet vezérigazgatója.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Michelle megnyerte a történelmi öttusaversenyt az olimpián

Gulyás Michelle megnyerte a történelmi öttusaversenyt az olimpián

A második helyről jött fel az utolsó számban a magyar versenyző, aki a hatodik aranyérmet szerezte Párizsban. Guzi Blanka a negyedik.

Közeleg a tanévkezdés: főzőcskézéssel, olvasással is felkészíthető a gyerek

Augusztus második felében már érdemes az iskolára hangolódni a gyerekekkel - mondta az InfoRádióban az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának címzetes egyetemi tanára. N. Kollár Katalin szerint a leendő elsősöknek tanácsos minél többet mesélni az iskoláról, hogy tudják, mi vár rájuk, a nagyobbak pedig olvassanak, és játékosan a matematikával is foglalkozhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×