eur:
395.76
usd:
365.49
bux:
73997.94
2024. július 31. szerda Oszkár
The photo was taken from left side of window of commercial airplane, Fukuoka International Airport (FUK) to Tokyo Haneda International Airport (HND) in the daytime.
Nyitókép: Taro Hama @ e-kamakura/Getty Images

Komoly helyzet van a pozsonyi nemzetközi repülőtéren

Bombafenyegetés miatt ideiglenesen felfüggesztették a légi járatok indítását a pozsonyi nemzetközi repülőtéren (BTS), az érkező repülőgépeket továbbra is fogadja a légikikötő. Komoly gond van a pozsonyi nemzetközi repülőtér

A beérkezett bombafenyegetés miatt szerdán, nem sokkal reggel kilenc óra előtt kiürítették a pozsonyi repülőtér teljes terminálját, és felfüggesztették a járatok indítását – közölte Veronbika Demovicová, a BTS szóvivője.

A repülőtéren jelenleg a rendőrség pirotechnikai szakértői végeznek ellenőrzést, ennek befejezéséig a járatok indítása szünetelni fog.

A repülőtérre érkező járatokat a korlátozás csak részben érinti, a gépek leszállhatnak, ám az utasaiknak a fedélzeten kell várakozniuk a rendőrségi ellenőrzés végéig. Ez jelenleg a SmartWings, a Ryanair és a Mavi Gok légitársaságok összesen 5 járatát érinti.

Címlapról ajánljuk

Az olaszokkal vív negyeddöntőt a kardcsapat – élő

Szilágyi Áron, Szatmári András és Gémesi Csanád kezd az olaszok ellen, Luigi Samele, Luca Curatoli és Michéle Gallo szerepel a másik oldalon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 13:21
×
×
×
×