eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
BERLIN - JUNE 06:  Kate and Gerry McCann, the parents of the missing 4-year-old British girl Madeleine McCann, display a poster of their missing daughter during a press conference on June 6, 2007 in Berlin, Germany. Kate and her husband Gerry are in Berlin to spread the word in the search for their missing duaghter Madeleine who disappeared from their holiday apartment in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007.  (Photo by Miguel Villagran/Getty Images)
Nyitókép: Miguel Villagran/Getty Images

Megvan a DNS-teszt eredménye a magát Madeleine McCann-nek valló nő ügyében

A lengyel nő megkapta az eredményt, melyből kiderült, igaz-e, amit állít.

Julia Wendell, aki azt állította magáról, hogy ő a 2007-ben portugáliai nyaralása során eltűnt brit kislány, Madeleine McCann, kézhez vehette a DNS-teszt eredményét: ez bebizonyította, hogy állítása nem igaz – számolt be róla a Radar Online.

Fia Johansson magánnyomozó, a nő segítője szerint Julia Lengyelországból származik, felmenői közt románok és litvánok is megtalálhatók az eredmények szerint.

Még ha nem is sikerült megtalálni Madeleine-t, Wendell állítása új lendületet vitt a 16 éve eltűnt lány keresésébe mind Portugáliában, mind az Egyesült Királyságban. A brit kormány kilátásba helyezte, hogy a továbbiakban is finanszírozza a kutatást az erre a célra létrehozott alapon keresztül.

Johansson szerint ugyanakkor az nem kizárt, hogy az a férfi, aki Juliát szexuálisan molesztálta, összefüggésbe hozható Madeleine esetével.

A portugál nyomozók, úgy tűnik, hajlamosak ebben az irányban is vizsgálódni.

"Juliának ugyanolyan anyajegyei vannak, mint Madeleine McCann-nek, ami szerintem Isten és az univerzum módszere arra, hogy közel kerüljünk ahhoz a férfihoz, aki szexuálisan zaklatta őt, hogy aztán leleplezzük őt és a McCann-ügyhöz való lehetséges kapcsolatát" - mondta Johansson.

A Radar Online információi szerint egy másik nő, aki ismeri Wendell támadóját, szintén alátámasztja a nő állítását. Julia arról beszélt korábban, hogy zaklatója kísértetiesen hasonlít ahhoz az emberhez, akinek fantomképét Madeleine eltűnése kapcsán megosztották a világgal.

Wendell a lengyelországi Wroclawban élt, de miután családjától DNS-teszt készítését kezdte el követelni, valamint megvádolta bántalmazóját,

halálos fenyegetéseket kapott, ezért Johansson Amerikába menekítette.

A nőnek azonban ritka agysérülése van, az ezzel kapcsolatos kezelések miatt hamarosan vissza kell utaznia Lengyelországba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×