eur:
389.63
usd:
363.68
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 22: Jeremy Renner attends the Hawkeye Special Screening at AMC Lincoln Square Theater on November 22, 2021 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Nyitókép: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Kórházi ágyáról üzenet a súlyosan megsérült Jeremy Renner – kép

A színész egy fotót is csatolt a közösségi oldalára kitett üzenetében.

Kórházi ágyán készült fotóval, Instagramon köszönte meg rajongói aggódását Jeremy Renner, akit kedden műtöttek meg, miután vasárnap balesetet szenvedett hóeltakarítás közben – szúrta ki a Telex.

„Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak” – fogalmazott a színész.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, a Marvel-filmek Sólyomszemét alakító Renner egy hókotró járművével az utat tisztította, amikor a jármű áthajtott az egyik lábán. Egyik szomszéd, aki szemtanúja volt az esetnek, a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy a színész a helyszínen rengeteg vért vesztett, helikopterrel szállították kórházba a nevadai a Tahoe-tó melletti farmjáról.

Szóvivője kedden azt közölte, hogy a Bosszúállók sztárja „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket” szenvedett, és továbbra is intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, de stabil.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

Jeremy Rennert Sólyomszem szerepén túl a Mission Impossible franchise-ból is ismerhetik rajongói, kétszer Oscar-díjra is jelölték a színészt A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×