eur:
393.03
usd:
366.52
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
2021. november 11-én készült kép Jeremy Renner amerikai színészről a Hawkeye című film bemutatóján, Londonban. A színész képviselője 2023. január 1-jén bejelentette, hogy Renner hóeltakarítás közben balesetet szenvedett otthonában, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Állapota kritikus, de stabil.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer

Jeremy Renner színész kritikus állapotban, mentőhelikopter vitte kórházba

A Marvel-filmek Sólyomszemét alakító Renner a havat takarította - feltehetően a Nevadában található birtokán -, amikor bekövetkezett az eset.

Szóvivője vasárnap közölte, hogy a színész kritikus, de stabil állapotban van balesetét követően. A Deadline információi szerint helikopterrel kellett Rennert kórházba szállítani - írja a The Guardian.

"Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van egy, az időjárással kapcsolatos balesetben szerzett sérülései miatt, melyeket akkor szenvedett el, amikor havat takarított el " - mondta a Hollywood Reporter-nek vasárnap késő este szóvivője, hozzátéve - a színész családja vele van és Renner a lehető legjobb ellátást kapja.

Jeremy Rennert Sólyomszem szerepén túl a Mission Impossible franchise-ból is ismerhetik rajongói, kétszer Oscar-díjra is jelölték a színészt A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért.

Rennernek a Tahoe tónál van birtoka a Sierra Nevada hegységben: ezt a területet szilveszterkor hóvihar sújtotta,

35 ezer otthon maradt áram nélkül a környéken.

A színész december 12-én a Twitteren is megosztott egy fotót, amely azt mutatja, mennyi hó esett akkor a birtoka körül. Instagramján egy hete több videót is megosztott, amelyekben egy hókotró jármű volánja mögött ül, az egyikhez azt a megjegyzést írta, hogy már majdnem elkészült a szánkódombbal, melyet gyerekeinek alakít ki.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×