eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Alec Baldwin újra dolgozik a forgatási tragédia után, videón üzent

A színész október 21-e óta nem állt kamera előtt: akkor a kezében elsült fegyver végzett a Rust című film operatőrével, Halyna Hutchinsszal.

Angliában forgat egy 97 Minutes (97 perc) című, a levegőben játszódó thrillert a 63 éves színész, aki közösségi oldalain tett közzé videókat a munkával kapcsolatosan a Sky News cikke szerint. A Timo Vuorensola rendezte filmben egy eltérített repülőgépnek mindössze 97 percnyi útra van elegendő üzemanyaga.

"Furcsa újra dolgozni: tavaly október 21. óta, amikor az a szörnyű dolog történt, nem forgattam. Baleset történt, és meghalt Halyna Hutchins, az operatőrünk: még most is nehéz ezt kimondanom. De ma újra dolgozni megyek három és fél hónap kihagyás után. Érdekes érzés, hiányoznak a gyerekeim" - fogalmazott Baldwin.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Angliába érkezve a színész sofőrének autóját néhány órán belül ellopták, később pedig ismét egy hírt érő dolog történt vele: Martin Bashirral, a BBC egykori újságírójával látták ebédelni. Bashir volt az, aki a néhai Diana hercegnét szókimondó interjúra vette rá hamis állításokkal.

Baldwin azt ígérte követőinek, hogy mintegy videónaplót vezet majd a forgatás ideje alatt. A színész rácsodálkozott arra,, hogy Angliában egyszerre más és ugyanolyan minden, mint Amerikában, "itt is csak boldogan akarnak élni az emberek".

A színész ellen két eljárás van jelenleg folyamatban a forgatáson bekövetkezett haláleset kapcsán.

A film fővilágosítója és script supervisora is beperelték őt a történtek miatt: ügyvédei az utóbbi kereset ejtését kérik a bíróságtól. A színész kezében éles töltényekkel töltött pisztoly volt a forgatáson, amely anélkül sült el állítása és szemtanúk szerint, hogy meghúzta volna a ravaszt. Arról sem tudott, hogy éles lövedék van a tölténytárban. A lövés megölte Halyna Hutchins operatőrt és megsebesítette a film rendezőjét, Joel Souzát.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×