eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Tovább bonyolódik a Madeleine McCann-ügy

Újabb rendőrségközi huzavona kezdődött a 13 éve eltűnt kislány ügyben, miután a német rendőrség saját szakértőivel is leteszteltetne egy Portugáliában már elvégzett DNS-elemzést.

A Madeleine McCann-ügyben egy titokzatos, és az ügy szempontjából kulcsfontosságúnak tartott nyálmintát akarnak újra vizsgálni a német nyomozóhatóságok a saját szakértőikkel, ezért kérték a 13 éve a kislány ágyán talált minta rendelkezésre bocsátását - írta meg a brit SkyNews alapján a hvg.hu. A portugál hatóságok egyébként nagyjából ugyanazt a metódust használva, amit a németek is szeretnének bevetni, már kizárták a nyálminta és az új gyanúsított, Christian B. közti egyezést.

Ezért, és a munkájuk minőségével kapcsolatos korábbi, Hans Christian Wolters német ügyésztől származó bírálatok miatt, kevéssé valószínű, hogy a portugálok jóváhagyják a német kérést.

A Sky News emlékeztet arra, hogy 2012-ben a Scotland Yard nyomozói felkerestek egy portugál törvényszéki orvostani labort, amikor elindították a saját nyomozásukat, de nem kaptak engedélyt arra, hogy újrateszteljenek néhány hajszálat, amit a portugáliai nyaralóban találtak.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×