eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Az adatforgalmi robbanásban is veri Horvátország a Balatont - Yettel-adatok

Balaton: 54 százalék. Velencei-tó: 35 százalék. Horvátország: duplázás.

Országosan 54 százalékos, a Balaton és a Velencei-tó környékén 35 százalékos adatforgalom-növekedést mért a Yettel, a horvátországi roamingforgalom pedig duplájára nőtt idén nyáron az előző évhez képest - közölte a szolgáltató szerdán.

A Yettel Magyarország mobilhálózatán a Balatonnál a nyár legforgalmasabb hete idén is az augusztus 20-át magába foglaló hét volt, ebben a térségben a teljes nyári adatforgalom 10,5 százalékát már az 5G-technológia szolgálta ki.

Az idén a rövid szöveges üzenetek száma a tavalyi rekord nyárhoz képest csökkent ugyan, de az elmúlt 5 év második legnagyobb belföldi forgalma volt, ami csak augusztusban több mint 95 millió elküldött szöveges üzenetet jelent.

Az idei nyáron a telefonhívások átlagos hossza tovább nőtt, ennek oka, hogy a legtöbb számlás tarifa már korlátlan hívásopciót kínál

- írták.

A PPF Telecom Group a kelet-közép-európai régió egyik vezető távközlési szolgáltatója, amely magában foglalja a Yettel távközlési vállalatot és a CETIN távközlési infrastruktúra vállalatot. A csoport öt országban (Csehország, Szlovákia, Magyarország, Bulgária és Szerbia) van jelen, és mobil, vezetékes, adat- és internetes televíziós szolgáltatásokat nyújt. A régióban 18 millió mobil ügyfele van, továbbá 1,1 millió szélessávú vezetékes előfizetővel és több mint 700 ezer PayTV ügyféllel rendelkezik. A csoport munkavállalóinak teljes létszáma 12 700.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×