eur:
392.14
usd:
366.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyerges Zsolt, a Szolnoki Olaj KK ügyvezető igazgatója a szolnoki Vízilabda Aréna átadó ünnepségén 2013. november 16-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nyerges Zsolt eladta a Közgépet

Az üzletember közleménye megerősíti a korábbi sajtóértesülést, hogy a Duna Aszfalt Kft-nek adta el a Simicska Lajos cégében lévő részvénycsomagját.

Nyerges Zsolt eladta a Közgép Zrt.-ben lévő részesedését a Duna Aszfalt Kft.-nek. Az üzletember ezt közleményben jelentette be, egyúttal közölve, hogy a Közgép eladását kifejezetten eredményes és nyereséges üzleti döntésnek tekinti. Hozzátette, a Duna Aszfalt belépése lehetőséget teremt a Közgép szaktudásának továbbélésére, és garantálja a cég további működését.

Nyerges Zsolt júliusban jelentette be, hogy megvásárolja Simicska Lajos és családja építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit.

A szerződések tartalma, a vételár és a kivásárlás egyéb részletei üzleti titkot képeznek, amelyet a felek nem hoznak nyilvánosságra - közölte a vállalkozó.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ugyancsak júliusban hagyta jóvá, hogy Nyerges Zsolt irányítást szerezzen Simicska Lajos üzleti érdekeltségei - köztük a Közgép - felett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×