eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Irodát nyit Brüsszelben a kamara

Képviseleti irodát nyit Brüsszelben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - közölte a szervezet elnöke. Parragh László elmondta: az új irodával a magyar vállalkozások, a magyar gazdaság brüsszeli lobbierejét kívánják erősíteni.

Hozzátette: a képviseleti dolgozók figyelemmel kísérik majd az Európai Unió jogszabályalkotási folyamatát, valamint az uniós programokat, pályázati lehetőségeket is.

Az iroda fenntartása évente mintegy 30 millió forintba kerül, amit a tervek szerint a tagdíjakból fedez majd a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

Címlapról ajánljuk
Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

A kilencvenes években tapasztalt mélypont óta folyamatosan nő a tojásfogyasztás Magyarországon, ezt a termék vásárlását népszerűsítő kampányok is segítik – mondta az InfoRádióban a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetség alelnöke, Pákozd Gergely.

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 6. 15:11
×
×
×
×