eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A második helyen végzett Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának időmérő edzésén az angliai Silverstone-ban 2020. augusztus 1-jén. A futamot augusztus 2-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Will Oliver

Bottasé a pole Imolában

A 31 éves pilótának ez az idei negyedik, és pályafutása 15. pole pozíciója.

Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjának szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

Bottas mellől csapattársa, a címvédő és hatszoros világbajnok brit Lewis Hamilton startolhat majd, míg a harmadik pozícióból Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője vághat neki a futamnak.

A vasárnapi versenyen a Mercedes istálló megvédheti konstruktőri vb-címét, és sorozatban hetedszer nyerheti meg a csapatok pontversenyét.

A 63 körös Emilia Romagna Nagydíja vasárnap 13.10 órakor kezdődik Imolában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2018. május 26. 16:12
×
×
×
×