eur:
393.25
usd:
354.81
bux:
72243.41
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Ráugrott a bírónőre a vádlott, és ököllel ütötte – videó

Felbőszített egy amerikai férfit az óvadék iránti kérelmének elutasítása, hogy rávetette magát a bíróra, leterítette és ütlegelni kezdte. Az eset még januárban járta be a sajtót, a férfinak a napokban kell bíróság elé állnia.

Bíróság elé áll a férfi, aki egy asztalon átugorva rátámadt az óvadék iránti kérelmét elutasító bíróra egy Las Vegas-i tárgyalóteremben. Az elkövető, Deobra Redden tárgyalásához kedden választották ki az esküdteket, a férfinak kilenc vádponttal kell szembenéznie.

A 31 éves Deobra Reddennek több ügy miatt is felelnie kell, köztük Mary Kay Holthus bírónő megtámadása miatt, védett személy elleni súlyos testi sértésért, valamint 60 éves vagy annál idősebb áldozat ellen elkövetett gyilkossági kísérlet miatt – írja az ABC News alapján az Index.

Egy nevadai bíró épp az ítéletet olvasta fel a tárgyalóteremben, amikor a vádlott, akinek az óvadék iránti kérelmét elutasította, a levegőbe ugrott, és rávetette magát. A Fox News egy látványos videót is közölt az esetről, amin jól kivehető, hogy legalább négy ember próbálja legyűrni az agresszív férfit, aki többször meg is ütötte a bírót.

A bíró a letartóztatási jegyzőkönyvben azt állította, hogy Redden a fejét a falba verte, és kitépte a hajának egy részét is.

Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×