eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Nyolc percig kergette Dakota a nemi erőszak elkövetőjét

Egy nemi erőszak elkövetője nagyon rosszul járt azzal, hogy akkor követte el a bűncselekményét, amikor egy kutyás rendőrjárőr is a környéken volt.

Szolgálati kutyája, Dakota segítségével fogta meg 8 perc alatt Poór István törzszászlós azt a 28 éves férfit, aki a gyanú szerint erőszakoskodott egy nővel Pomázon, majd menekülni próbált.

Dakota közel 2 kilométerre a helyszíntől állította meg a gyanúsítottat - írja az esetről beszámoló police.hu.

„Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!” - hallották néhányan egy nő kiáltásait 2023. augusztus 27-én este Pomázon. Egy kutyasétáltató pár elindult a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen egy földön fekvő, hiányos öltözetű nő és a fölé tornyosuló félmeztelen férfi látványával szembesültek.

Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja közben hívta a rendőrséget.

Poór törzszászlós két kollégájával, és aznapi társával, Dakotával indult a helyszínre. A rendőrkutya gazdájával eredt a menekülő után. Szinte házról házra jártak, a telefonos képet mutogatva rótták a kilométereket. A Határ útnál aztán, egy padnál feltűnt a mintás nadrágos férfi, a rendőr felszólítására azonban menekülni kezdett. Ekkor lendült támadásba Dakota, a rendőrkutya, pillanatokkal később pedig B. Richárd már a földön hasalt megbilincselve.

Kihallgatásán tagadta, hogy 46 éves áldozatát megerőszakolta volna, bár az elfogyasztott ital mennyisége miatt saját bevallása szerint „estek ki dolgok”.

B. Richárddal szemben a további eljárást szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×