eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Conceptual composition, mans hand holding a big kitchen knife, as self defense   weapon or some kind of horror scene.
Nyitókép: dejankrsmanovic/Getty Images

Bestiális kegyetlenséggel végezte ki a hűtlen fiatalasszonyt - 14 év

A 23 éves, megcsalt férfi ellen hozott ítélet nem jogerős.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt tizennégy év börtönre ítélte a Szolnoki Törvényszék azt a 23 éves, büntetlen előéletű jászladányi férfit, aki csaknem százharminc késszúrással ölte meg feleségét 2021. decemberben - közölte a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya, megjegyezve: az ítélet egyelőre nem jogerős.

A tájékoztatás szerint a férfi 2021. december 30-án jászladányi otthonukban egy hét centiméter pengehosszúságú késsel csaknem

százharminc késszúrással

megölte a feleségét, mert nem tudta elfogadni, hogy a nő megcsalta.

Az ügyben 2022. augusztus 5-én emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség. A Szolnoki Törvényszék előkészítő ülést, majd három tárgyalást tartott, és az utolsón, 2023. szeptember 5-én ítéletet hozott - közölték.

A döntést a vádlott tudomásul vette, az ügyészség és a vádlott védője azonban három munkanapot tartott fenn annak eldöntésére, hogy kíván-e fellebbezni - tájékoztattak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×