eur:
389.18
usd:
363.32
bux:
68110.72
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Umarex gyártmányú Walther P22 9 mm öntöltő gázpisztoly. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Vizsla segített a pesti lövöldöző feltartóztatásában

Gazdája alkudozni kezdett a pisztolyos férfi táskájában található kolbászra, így odaérhettek a rendőrök.

Hétfő délután Budapest belvárosában a nyílt utcán lövöldözni kezdett egy szemüveges, átlagos külsejű ámokfutó, majd halálos nyugalommal besétált egy Katona József utcai vendéglátóhelyre, ahol mivel egy kolbász volt a táskájában, egy éhes vizsla rögtön "ráment" - írja a Blikk.

Miután a figyelem a férfira terelődött, feltűnt, hogy a zsebéből kilóg valami, erről pedig az derült ki, hogy egy gázpisztoly.

A lapnak beszámoló szemtanú összekacsintott a pultossal, kiment a helyről és szólt a rendőröknek, de mivel azok nem értek oda a férfi távoztáig, a szemtanú a vizslája javára alkudozni kezdett a kolbászra, az alku végül 400 forintnál állt meg, így volt idejük a rendőröknek odaérni.

Egyből feltette a kezét, eldobta a táskáját, a lövéseket pedig elmagyarázta: összeveszett az apjával.

A BRFK az esetről azt írta, a XIII. kerületben a Katona József utcán, két parkoló autó között a föld felé adott le egy lövést egy férfi 2023. szeptember 4-én 13 óra körül. Senki sem sérült meg, a 23 éves fiatalt a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen elfogták, a gázpisztolyt megtalálták nála. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a fiatal férfi ellen.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×