eur:
396.02
usd:
370.23
bux:
0
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Pexels.com

Újabb rendőrkéselés történt - ezúttal egy gimnazista tette

Egy 16 éves fiú szúrta lábon a vele szemben intézkedő rendőrt.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyomoz egy fiatalkorúval szemben.

Mint az ügyészségi közlés fogalmaz, egy rendőr szerda este azért jelent meg egy fejéri település egyik társasházában, mert egy 16 éves lány nevelőapja rendőri segítséget kért a hétfő óta a barátjánál lévő gyermekével kapcsolatban.

A rendőrök épp a helyszínre kiérkezve botlottak a lépcsőházban a fiatalkorú párba, igazoltatni akarták őket, ám a fiú el akart menekülni a helyszínről, mire a rendőr testi kényszert alkalmazott ellene, de a fiú ellenszegült, meg is akarta ütni.

A bilincselés kezdetekor ragadott 9 centis pengehosszúságú kést, és a rendőr lábszárába vágta. Szerencsére ott termett egy ott lakó, egy szolgálaton kívüli rendőr.

A megsérült egyenruhás 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A fiú őrizetben van.

Címlapról ajánljuk
Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Kiss J. László az Arénában: még ez a német kormány fog evickélni 2025 szeptemberéig

Az EP-választás megmutatta a német politikai erőviszonyokat, a kormánypártok kisebbségbe kerültek, de így sem számít előre hozott választásokra Kiss J. László. A Budapesti Corvinus Egyetem emeritus professzora az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az AfD jövőjéről, a lehetséges kancellárjelöltekről és arról, hogy a sorkötelezettség miért nem nyerő téma Németországban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×