eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Lovasi András Kossuth-díjas zenész, énekes interjút ad az MTI újságírójának egy budapesti kávézóban 2019. április 10-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Vádat emeltek Lovasi András ellen - nem tiltakozik

A zenész korábban próbálta elérni a peren kívüli kártérítés lehetőségét, de az új helyzetben elfogadja, bármi is lesz az ítélet.

Tavaly márciusban a Dózsa György úton autóbalesetet okozott terepjárójával Lovasi András zenész, piros lámpánál ütközött egy rendőrautóval és egy másik autónak is kárt okozott, egy rendőr súlyosan meg is sérült, az eset után a zenész a felelősségét elismerte, és minden következményt vállalt.

Az ügy most vádemelési szakaszba jutott - írja a Blikk.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül szabjon ki pénzbírságot és határozott időre tiltsa el a zenészt a vezetéstől.

A zenész korábban igyekezett peren kívül megegyezni a sértettekkel, de erre nem kapott lehetőséget, a Blikk által megkérdezett szakértő szerint azért, hogy Lovasi Andrást

meg lehessen büntetni,

a kárpótlás ugyanis ebben az ügyben nem elegendő.

A zenész továbbra is elismeri a felelősségét, várja az ítéletet, bármi is legyen az, elfogadja.

A szakértő szerint ha Lovasi Andrásnak ez az első ilyen ügye, egy évre ugorhat a jogosítványa, és vagyoni helyzetétől is függ pénzbüntetése mértéke.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×