eur:
393.19
usd:
367.91
bux:
66158.65
2024. április 24. szerda György
Szilágyi István színész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Brutális gyilkosság Budapesten, ismert magyar színész lehet az áldozat

A BRFK sajtóosztálya megerősítette a gyilkosság tényét, az Indirtekt hírportál úgy tudja, hogy az áldozat Szilágyi István színművész. A rendőrség jelenleg is helyszínel a XVII. kerületi X. utcában.

Az Indirekt információja szerint a 89 éves színész vasárnap hajnalban gyilkosság áldozata lett. A portál úgy tudja, hogy a színművészt annyira megverték, hogy belehalt a sérüléseibe, és a bántalmazással a férfi 49 éves fiát gyanúsítják.

Bűnügyi helyszínelő dolgozik a főváros XVII. kerületében a X. utcában, ahol holtan találtak egy férfit 2020. május 3-án reggel. A rendőrség vizsgálja a halál okát.
MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügyi helyszínelő dolgozik a főváros XVII. kerületében a X. utcában, ahol holtan találtak egy férfit 2020. május 3-án reggel. A rendőrség vizsgálja a halál okát. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség hivatalos portáljra annyi került fel, a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, majd szemlét tartottak és megállapították, hogy a bántalmazott férfi halálát idegenkezűség okozta.

A BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter ellen emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×