eur:
394.46
usd:
370.45
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: baon.hu

Ittasan, jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal állt fejre

A rendőrök elől menekült, lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy Opel  Kiskunmajsa közelében. A sofőr minden létező szabályt megszegett. Mentő vitte kórházba.

A baon.hu értesülései szerint a férfi nagy sebességgel közlekedett Csengele belterületén, ezért a rendőrök meg akarták állítani, az autós viszont továbbhajtott. Ezután Kiskunmajsa közelében egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett a román rendszámú autót vezető férfi, majd lesodródott az útról. A gépkocsi az árokba hajtott, majd felborult, és visszapördült az úttestre, ahol a feje tetején állt meg.

A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanították a járművet, a sofőrt a majsai mentők könnyebb sérülésekkel szállították a kiskunhalasi kórházba.

A lap szerint a férfit korábban eltiltotta a hatóság a vezetéstől, jogosítvány nélkül vezette az autót. A rendőrök egy pár magyar rendszámot találtak a kocsi csomagtartójában, így elképzelhető, hogy az autó rendszáma sem stimmelt. A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja is.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×