eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Hajfestékkel próbálta álcázni az ellopott kiskutyát

Elloptak egy fekete alapon fehér foltos csivavát egy somogyi ház udvaráról. A tettes ezek után hajfestékkel szürkére varázsolta az állat szőrét, de így is lebukott.

A tulajdonos elmondása szerint családi házuk kertjéből Roni korábban soha nem szökött ki az utcára, ezért gazdája először a szomszédokat kérdezgette, valaki nem látta-e a kétéves csivavájukat. Az egyik szomszéd arról számolt be a nőnek, hogy látta, mi történt - írja a rendőrség.

Egy szomszédos településen élő férfi megállt az autójával a háznál, simogatni kezdte a kiskutyát, majd megfogta és az autójába tette.

A tulajdonos ezek után elment az illetőhöz, aki tagadta tettét, de ekkor felhangzott Roni nyüszítése. A nyári konyhában volt a kutya, aki egyből a gazdájához futott, de a színe egészen más volt, mint korábban.

fotó: police.hu
fotó: police.hu

A 40 éves, őrizetbe vett férfi meséje szerint a kutyát nem ő tette az autóba, hanem az magától ugrott be oda, és nem is festette át, hanem

a kutya ugrott bele a nyári konyhában lévő lavórba, amelyben festéket és fáradt olajat tárolt.

Aztán addig hempergett a vegyi anyagokban, amíg tetőtől talpig festékes lett.

Később kiderült, hogy ez valószínűleg nem igaz, és Roni visszakerült gazdájához.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×