eur:
389.29
usd:
364.6
bux:
68052.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Guminő egy ágyon a Dollhaus bordélyházban, a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Speyerben 2018. december 10-én. A Dollhaus az első bordélyház Németorszában, amely prostituáltak helyett kizárólag szexbabákkal szolgálja ki ügyfeleit.
Nyitókép: Ronald Wittek

Komoly bordélyház volt az V. kerületben, megfogták a "mádámot"

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 30 éves nővel szemben, aki szexuális szolgáltatások nyújtását szervezte, és abból hasznot húzott.

A Fővárosi Főügyészség közlése szerint a nő 2019 novemberétől bérelt egy V. kerületi lakást, amelyben 2020. április 30-ai elfogásáig bordélyházat üzemeltetett. A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon, kezelte ezeket a profilokat, ahová fehérneműs fényképeket töltött fel és fizette a hirdetések költségét.

A közlemény szerint a profilokon feltüntetett telefonszámokon valójában a vádlottat lehetett elérni, aki megszervezte a szolgáltatásokat. A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette, a szolgáltatások díjából 50 százalékra, továbbá

2000 forint úgynevezett napidíjra is igényt tartott

a neki dolgozóktól.

Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, a vádlott utasította a neki dolgozó nőket, hogy menjenek taxival, vagy biztosított számukra egy gépkocsit sofőrrel együtt, amelyek díja az emelt szolgáltatási árba beépült.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a nőt bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádolja, vele szemben börtön- és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Az ügyészség indítványozta továbbá, hogy a bíróság az ügyet egyesítse a nő és féltestvére ellen indult korábbi üggyel, amelyben szintén szexuális szolgáltatások nyújtásának szervezéséért kell felelniük - tudatták.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×