eur:
389.05
usd:
367.86
bux:
55743.01
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el.
Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Már nincs fogházban Galambos Lajos

A zenészt mentő szállította át Baracskáról a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába.

Ahogy arról az Infostarton beszámoltunk bő egy hete vonult be Galambos Lajos a baracskai börtönbe. Három és fél évre ítélték áramlopás miatt. Sokáig próbálta elkerülni a büntetés letöltését, egészségügyi okokra hivatkozott, de ezt elutasították.

A Blikk most arról ír, hogy Baracskán, amely egy fogház azonnal a gyengélkedőre került, és egészen keddig ott is volt, amíg át nem szállították Berettyóújfalura.

Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé - mondta a lapnak dr. Csontos Zsolt, a trombitás jogi képviselője.

Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába. Nem tudja, hogy meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudnak beszélni.

Az ügyvéd szerint védencével nagyon korrektül bánnak. Nem kivételeznek, nincsenek kiváltságai, de egy rossz szót sem kapott még, minden bv-munkatárs normálisan viselkedik vele.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Európai Unió jövőbeli bővítése volt a legfőbb téma az EU Általános Ügyek Tanácsa Spanyolországban tartott informális ülésén. A tanácskozás részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, akinek az elmondása szerint a tagállamok fokozatos integrációval gyorsítanák a Nyugat-Balkáni országok csatlakozását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×