eur:
392.69
usd:
366.01
bux:
66453.28
2024. április 26. péntek Ervin
Ganxsta „Döglégy” Zolee (Zana Zoltán) a Ganxsta Zolee és a Kartel együttes 20. jubileumi koncertjén a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2015. július 14-én este.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Koronavírusos lett Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar határozatlan időre lemondta az összes koncertet. Pénteken léptek fel utoljára, Egerben.

Az 54 éves Ganxsta Zolee, a zenekar frontembere megerősítette a Blikknek, hogy elkapta a koronavírust egy tévés forgatáson, de a rapper hangsúlyozta, hogy nem emiatt mennek kényszerpihenőre.

"Egyszerűen nem rentábilis így megszervezni egy koncertet. Nem oszlik fel a Kartel, csak egy ideig nem lépünk fel. Nehezen hoztuk meg a döntést, de ezzel a Coviddal haza lett b..va minden, pedig az egész egy lótúró. Én is átestem a koronavíruson, otthon ültem 10 napig, de már semmi bajom" - mondta a rapper a bulvárlapnak.

Arról is beszélt, hogy ő azok közé tartozik, akiknek könnyen megbirkózott a szervezete a vírussal. "A szaglásom már rég elment, de nem a Covidtól. Egy napig fájt a fejem, és ennyi – mondta a lapnak a rapper, aki a betegségnél sokkal nehezebben viseli, hogy nem mehet fellépni a Kartellel.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×