eur:
389.38
usd:
363.66
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Tiger Woods vallomása: "hazug életet éltem"

Tettem néhány rossz dolgot - ismerte be Tiger Woods a szexbotránya utáni első interjúban. Az amerikai sztársportoló beszélt arról is, izgul a visszatérés miatt.

Vasárnap este interjút adott az ESPN amerikai sporttelevíziónak Tiger Woods, aki először állt szóba a sajtóval autóbalesete és szexbotránya óta. Az amerikai sztár az április 8-án kezdődő US Mastersen, a profi golfozók első idei Major-viadalán játszik ismét, és az ötperces interjúban elmondta, hiányzott neki a versenyzés és az ellenfelek is, így nagyon izgul a visszatérés miatt.

"Kicsit ideges vagyok a szurkolók reakciója miatt. Jó lenne azért tapsot is hallani tőlük" - tette hozzá Tiger Woods.

Az amerikai sztársportoló nem válaszolt a november 27-i autóbalesetét firtató kérdésre, csak annyit mondott, minden részlet szerepel a rendőrségi jelentésben, a többi pedig csak feleségére és rá tartozik.

A 34 éves golfozó ugyanakkor nyíltan beszélt hűtlenségéről. "Megpróbáltam leállni, de nem tudtam, borzalmas volt. Undorítóan viselkedtem. Elin nagyon megbántódott, megdöbbent, mérges volt, és minden joga megvolt rá. Én is csalódtam a saját viselkedésemben, mert nem hittem, hogy ezt tudom tenni valakivel, akit szeretek" - fejtette ki.

"Tettem néhány rossz dolgot. Hazug életet éltem, és sok olyan dolgot tettem, amivel másokat megbántottam" - ismerte el.

Tiger Woods szólt arról is, hogy még jár kezelésre szexfüggősége miatt. Kiemelte, a tagadás után felismerte, milyen ember valójában, és a valóság csúnya is lehet. "Igazán kemény úgy tekinteni magadra, ahogy sohasem akartál, ez eléggé brutális. Miután szembenézel ezzel, elkezded legyőzni, és alkalmazkodni a helyzethez. Korábban sohasem éreztem olyan erőt, mint most."

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×