eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Átszúrta a betonvas egy munkás combját - képgaléria

A földből kiálló betonvasra esett egy munkás pénteken délelőtt a főváros V. kerületében egy építkezésen; a férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője hozzátette: a baleset a volt sportminisztérium Hold utcai épületénél, egy építési területen történt.

A munkás egy 2,5 méter mély gödörbe zuhant, ahol ráesett egy betonvasra, ami körülbelül 70 centiméterre állt ki a földből. A betonvas a fenék alatti részen szúrta át a munkás jobb combját.

A munkások levágták a vasrudat, lefektették a sérültet és a tűzoltók kiérkezéséig fogták a vasrudat, hogy el ne mozduljon a sebben. A tűzoltók a sérült elaltatása után rövidebbre vágták a vascsövet, hogy szállítani lehessen.

A sérültet súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×