eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Szállodák, otthonok maradtak gáz nélkül a siófoki Ezüstparton

Siófokon hat szálloda és több mint ezer lakás maradt gázszolgáltatás nélkül néhány órára, mert hajnalban kilyukadt egy 200 milliméteres gázvezeték az Ezüstparton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Dobson Tibor elmondta: délben már csak néhány lakóházban nem volt gáz, a szivárgás miatt senkit sem kellett kiköltöztetni.

A gázszolgáltató elzárta az érintett szakaszon a gázt, emiatt 1.114 épületben - közte hat szállodában és egy közintézményben - nem volt gáz - közölte Dobson Tibor.

A vezetékből szivárgó gázt hajnali 3 órakor észlelték, a helyszínre érkező vegyi felderítő csoport folyamatosan mérte a levegőben a gáz koncentrációját, de nem tapasztalt olyan értéket, ami indokolná a lakosság kitelepítését - tette hozzá az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a gázszivárgás miatt az Erkel Ferenc utca - Balaton - Vitorlás utca - Zichy utca - Vas utca által határolt területen szünetelt a gázszolgáltatás. A gázszünet által érintett területen 1114 épület van, ebből 376 lakóépület, egy közintézmény, hat szálloda és 731 üdülőépület.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×