eur:
401.39
usd:
366.92
bux:
74216.64
2024. október 11. péntek Brigitta

Sikerült azonosítani a mórahalmi postás gyilkosát

Egy ötvenéves, ásotthalmi tanyán élő férfi volt az, aki május 14-ikén megölte a Csongrád megyei Mórahalom határában a település postásnőjét - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rendőrség adatai szerint egy ötvenéves, ásotthalmi tanyán élő férfi volt az, aki május 14-ikén megölte a Csongrád megyei Mórahalom határában a település postásnőjét - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön Szegeden.

Szekeres Tibor alezredes közölte, a tett után öngyilkosságot elkövető férfi lakhelyén megtalálták azokat a szerszámokat, amelyekkel az elkövető a bűncselekménynél használt lőfegyvert készítette.

A mezőgazdasági munkából élő férfinak sem családja, sem közvetlen hozzátartozói nem voltak, befelé forduló személyiség volt, aki szomszédaival sem igen tartotta a kapcsolatot, ezért telt csaknem egy hónapba a személyazonosságának tisztázása - jegyezte meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Van egy érdekes záradék Jürgen Klopp Red Bull-szerződésében

Van egy érdekes záradék Jürgen Klopp Red Bull-szerződésében

Inkább megdöbbenést, mint megértést váltott ki a német szurkolók körében Jürgen Klopp hirtelen váltása: januártól a Red Bull osztrák energiaital-vállalatnál a nemzetközi futballhálózat stratégiai sportigazgatója lesz. Ugyanakkor nem kizárt, hogy mindez csak egy lépés "álmai állása" felé.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×