eur:
394.22
usd:
355.54
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Újabb megdöbbentő részletek a modell tragikus haláláról - képekkel

Magyar idő szerint csütörtök éjszaka, 39 éves korában váratlanul elhunyt Anna Nicole Smith, a botrányos életéről hírhedtté vált egykori modell. A korábban a Playboyban is szerepelt nő életét és halálát is botrányok kísérték.

Az első hírek szerint véletlen túladagolásban veszítette életét Anna Nicole Smith csütörtök éjszaka hollywoodi szállodai szobájában. A 39 éves egykori Playboy-modell halála

sokban hasonlít példaképe, Marylin Monroe 1962-es tragédiájához.

Anna Nicole Smith a hírek szerint "nem lélegzett és öntudatlan volt", amikor a rohammentősök megérkeztek szállodai szobájába. Az egykori modell állítólag korábban többször is panaszkodott arra, hogy nem érzi jól magát, mi több, ápolót is hívott.

Megpróbálták újraéleszteni

"Anna influenzás tünetekkel küszködött. Azt hiszem, az elmúlt pár napban nem érezte túl jól magát. Lázas is volt. Sokkol az ügy - igazán borzalmas, borzalmas dolog" - fogalmazott ügyvédje, Ronald Rale.

A mentősöket többen látták, amint próbálták újraéleszteni a nőt, miközben egy hordágyon a mentőautóhoz vitték. "Teljesen élettelennek tűnt. A testőre elszáguldott mellettem" - mesélte az egyik szemtanú.

<

Filmekben is szerepelt
(fotó: Wikipédia)

A helyszínre érkező orvosok infúzióval is próbálkoztak, de az asszony már nem nyerte vissza az eszméletét.

A hírek szerint Anna Nicole Smith barátja (és öthónapos kislányának állítólagos édesapja) "totális pánikban" volt a tragédia hallatán.

Balesetként kezelik

Az egykori modellnek a napokban kellett volna vallomást tennie 20 éves fia halála ügyében, aki tavaly szeptemberben, három nappal Anna Nicole Smith kislányának születése után hunyt el túladagolásban.

A rendőrség balesetként kezeli az egykori modell halálát, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a részletes orvosi vizsgálatig nem tudják megjelölni annak az okát.

Anna Nicole Smith kislánya, DaniLynn nem volt az anyjával, amikor a tragédfia megtörtént. Az öt hónapos babára az egykori modell egyik közeli barátnője vigyázott a Bahamákon.Anna Nicole Smith Vickie Lynn Hogan néven született a texasi Houstonban 1967. november 28.-án. A szőke, 180 centiméter magas

nő példaképe a tragikus sorsú színésznő, Marilyn Monroe volt, gyakran pózolt őt utánozva.

Mindig is sztár szeretett volna lenni, de odáig meglehetősen rögös út vezetett. Tinédzserként szülővárosa egyik gyorséttermében dolgozott pincérnőként, ahol megismerkedett első férjével (és néhai fia, Daniel apjával), akihez 17 évesen hozzá is ment.

A pár három évvel később, 1987-ben különköltözött, majd 1993-ban elváltak. Anna Nicole Smith nem sokáig szomorkodott, hiszen egy évre rá férjül vette az akkor 89 éves texasi olajmilliomos J Howard Marshall II-t.


Perben-haragban


<

Saját tévés-showja volt
(fotó: Wikipédia)

A férfi alig egy évvel későbbi halála után botrányos persorozat kezdődött az asszony és a férfi örökösei között a mintegy 800 millió dollárra rúgó olajvagyonért. A bíróság nemrégen a nő javára döntött, így várhatóan a közeljövőben nagyobb esélye lett volna hozzájutni a pénz szerinte őt megillető részéhez.

A korábban áruházi eladóként is dolgozó Anna Nicole Smith gyakorlatilag egész felnőtt életében harcolt fájdalomcsillapító- és alkoholfüggősége ellen. Gyakran volt problémája a súlyával is, néha szinte a felismerhetetlenségig elhízott. Ötször végeztetett el magán mellplasztikát.

A nagy áttörés 1991-ben jött el számára, amikor a Playboy tulajdonosa, Hugh Hefner személyesen választotta ki a magazin egyik címlapjára. 2002 és 2004 között saját televíziós valóság-show-ja volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×