eur:
394.32
usd:
355.85
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Sztriptíztáncos lett a szépségkirálynőből

Egy londoni sztriptízklubban dolgozott a 2002-es brazil szépségkirálynő, Taiza Thomsen, akit hónapok óta kerestek a hatóságok.

Taiza Thomsen tíz hónapja érkezett Sao Paolóból, és utoljára fél éve adott életjelet magáról. A brazil hatóságok az Interpolt és több ország rendőrségét is bevonták a felkutatásába, ám nem jártak sikerrel.

A korábbi brazil szépségkirály kedden maga hívta fel a brazil rendőrséget londoni otthonából, és elmondta, hogy jól van, de senkivel sem kíván beszélni, még a szüleivel sem.

A néhány éve még csillogásban élő Thomsen elszegényedve érkezett a szigetországba.

Hogy pénzhez jusson, egy sztriptízbárban kezdett el dolgozni táncosként, és felvette a Sol művésznevet. Mindössze két hónapig vetkőzött a klubban, egy munkatársa szerint csak a pénzért, illetve azért, hogy angoltudását tökéletesítse.

Taiza Thomsen 2002-ben azt követően lett brazil szépségkirálynő, hogy az eredeti győztest megfosztották koronájától, miután kiderült róla, hogy házas.

Miss Brazíliaként részt vehetett a panamai és a nigériai világdöntőn is. A Miss World döntőjén úgy fogalmazott, nem saját testét akarja majd mutogatni, hanem jótékonysági tevékenységekkel szeretne foglalkozni. Hazájában egy újságíróiskolába is beiratkozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×