eur:
394.22
usd:
355.54
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Ágyában lőtték le a 15 éves fiút

Ágyában lőttek le egy fiatalt Dél-Londonban. Bár a fiú nem keveredett rossz társaságba, és nem lehet tudni, miért vált áldozattá, a rendőrség úgy véli, célzott támadást követtek el a gyilkosok.

A tizenöt éves fiút két ember ölte meg több lövéssel kedden, és bár nővére, aki a támadás idején szintén aludt, megpróbálta ellátni a sebeit, testvére úton a kórház felé meghalt.

A két fiatal támadónak sikerült elmenekülnie. A rendőrség csütörtökön négy embert vett őrizetbe az eset kapcsán.

A nyomozásban résztvevő detektív szerint az eset nem egy elfuserált betörési kísérlet volt. Szerintük a házat valamilyen okból kiválasztották.

Baj van a közbiztonsággal

A szomszédok a fiút kedvesnek nevezték, és beszámoltak arról, hogy rendszeresen járt templomba is. Az apja állítja: Michael szorgalmasan tanult, és sosem lógott az utcán, nem volt tagja semmilyen bandának sem.

A gyerek a dél-londoni Peckhamben élt nigériai szüleivel és nővérével, mindössze egy utcára attól a helytől, ahol 2000-ben halálra szurkáltak egy tízéves kislányt.

A lakók szerint a fiú apját is támadás érte a lövöldözés előtti hétvégén, de a rendőrök úgy vélik, annak nincs köze a fiú meggyilkolásához.

A környéken több más bűncselekmény is történt a közelmúltban. Csupán egy utcával arrébb megkéseltek egy 21 éves férfit, aki belehalt sérüléseibe, egy 40 éves férfit lelőttek, egy másikat pedig megsebesítettek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×