eur:
394.4
usd:
355.77
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Kiraboltak egy pénzszállítót

Kiraboltak egy pénzszállítót Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

Nem sokkal fél hét után két álarcos férfi megtámadta egy XVIII. kerületi cég telephelyére beérkező pénzszállító autó egyik munkatársát, majd dulakodás után a rablók elfutottak a zsákmánnyal - mondta Bartha László.

Hozzátette: a pénzszállító cég másik alkalmazottja, aki a támadás ideje alatt az autóban ült, több lövést adott le a menekülőkre.

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa úgy értesült, hogy a rendőrök az épület kerítése mellett elkerítettek egy személyautót, mert vélhetőleg vérnyomokat találtak rajta.

Címlapról ajánljuk
Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Egy akár csak 20, de keleten több mint 30 százalékos támogatottságú pártot levegőnek nézni nem lehet, ez a demokrácia szempontjából súlyos károkat okot – mondta a német pártoknak az AfD-hez való viszonyulásáról Prőhle Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézet programigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A korábbi berlini nagykövet beszélt a két egykori keletnémet tartomány választási eredményeinek hátteréről, s a migrációs kérdés kezelésének nehézségeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×