eur:
394.69
usd:
355.35
bux:
72263.65
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Pókeren vesztette el a feleségét

Kártyán vesztette el feleségét egy orosz férfi: annyira megbántotta az asszonyt, hogy az végül hozzáment ahhoz, aki "megnyerte".

Andrej Karpov, miután elfogyott a pénze, hites társát, Tatjánát tette fel egy pókerjátszmában, de elvesztette a partit.

Mikor ellenfele, Szergej Brodov beállított az asszonyhoz azzal, hogy elvegye, ami neki jár, az asszony éktelen haragra gerjedt, és elhatározta: elhagyja férjét és viszonyt kezd Brodovval.

Tatjána azóta Szergej Brodov felesége, és egyáltalán nem bánja, hogy elhagyta korábbi párját.

"Megalázó volt, én pedig mélységesen szégyelltem magam, de amint megtudtam, mit tett velem a volt férjem, éreztem, hogy ott kell hagynom" - mondta az asszony, aki állítja, nagyon boldog új társával még akkor is, ha az egy pókerjátszmán nyerte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×