eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Ingyen szex és leszbikus pornó a börtönben

Nagy-Britannia egyik legkevésbé őrzött börtönének tartják a Derbyshire-ben található Sudbury Open Prisont (azaz Nyílt Börtönt). A büntetés-végrehajtási intézet nevét komolyan vette két örömlány is, akik gyakorlatilag besétáltak a börtönbe és ott elszórakoztattak néhány szerencsés elítéltet. Ingyen.

Finoman szólva sem a szigorúságáról híres az angliai Sudbury Open Prison. Olyan is előfordult már, hogy a meglehetősen liberális büntetés-végrehajtási intézetből öt elítélt gyilkos egyszerűen kisétált.

Fordított utat választott a kenyerét prostituáltként kereső 26 éves Ruby Evans, aki egy társával együtt nemes egyszerűséggel besétált a börtönbe, hogy szerezzen egy kellemes estét pár elítéltnek.

A "hölgyek" állításuk szerint sem őrökkel, sem egyéb védelmi intézkedéssel nem találkoztak, amikor whiskyvel és vodkával kezükben, részegen átmásztak a kerítésen.

Állításuk szerint az intézeten belül sem találkoztak semmilyen ellenőrzéssel, miközben a cellákból hangos zene szűrődött ki.

A prostituáltak "elszórakoztatták" a rabokat, sőt, a buli egy pontján egy leszbikus műsort is bemutattak.

"A pasasok azt hitték, hogy minden karácsonyi kívánságuk egyszerre teljesült. Fogalmuk sem volt arról, hogy jövünk. Amikor eljöttünk tőlük, fülig ért a szájuk - talán még most is vigyorognak. Otthagytunk nekik egy pár bugyit is, emlékbe" - mesélte Ruby Evans.

"A börtön biztonsági intézkedései viccesek. Olyan volt, mintha egy nyári táborban sétálnánk" - tette hozzá.

A két nőt végül letartóztatták, de csak azt követően, hogy hajnali öt órakor távoztak a börtönből. A rendőrök 13 órás keresés után találtak rájuk és azzal vádolták meg őket, hogy az elítéltek szabadlábon lévő barátai fizették őket.

A prostituáltak ugyanakkor kitartottak amellett, hogy csak a buli kedvéért tették, így büntetés nélkül szabadon engedték őket. A nőknek így csak a taxiért kifizetett 70 fontba (mintegy 26 ezer forintba) került a kaland. "Minden fillért megért látni az elítéltek arcát" - kommentálták a történteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×