eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Tömegeket vonz a ház, ahol 21 gyereket daraboltak fel

Szinte turistalátványossággá vált az a Delhi elővárosában álló ház, ahol a rendőrségi vizsgálat szerint legkevesebb 21 gyermeket megerőszakoltak, majd meggyilkoltak. Könnyen elképzelhető, hogy további áldozatokat is azonosít az indiai rendőrség.

A Delhi Noida elővárosában lévő házat hetek óta a Horror Háza néven emlegetik. Az épület csatornarendszerében 21 gyermek koponyáját találták meg, eddig 17 gyermek maradványait sikerült azonosítani.

Az esetet természetesen nagy terjedelemben tárgyalja a sajtó, és az utóbbi napokban már tömegek keresik fel az épület környékét.

A legtöbben csak nézelődnek és fényképeznek, de vannak, akik régóta eltűnt gyerekükről szeretnének megtudni valamit. Hivatalos adatok szerint a környéken mintegy negyven kiskorú tűnt el 2004 óta.

Az érdeklődők számát növeli a kormány döntése, amellyel egymillió rúpiát (mintegy 4,6 millió forintot) és földet ajánlott fel annak a 17 családnak, amelyek gyermekei maradványait sikerült azonosítani. Az eltűnt fiatalok szüleinek magándetektívek ajánlanak segítséget, siker esetén a pénz feléért cserébe.

Rajtuk kívül jönnek a környékre politikusok, civil szervezetek és alapítványok tagjai, valamint misszionáriusok is.

Fokozhatatlan borzalmak

A rendőrség eddig tizenkilenc rendbeli nemi erőszakkal és gyilkossággal vádolta meg a ház tulajdonosát, a gazdag és kiváló politikai kapcsolatokkal rendelkező Moninder Pandhert, valamint háztartási alkalmazottját, Surender Kolit.

A rendőrség szerint a férfiak csokoládéval csalták a gyermekeket a házba, ahol megerőszakolták, megölték és feldarabolták őket.

A vizsgálóhivatal szerint Surender Koli valószínűleg enni is akart a meggyilkolt gyermekek szerveiből, és szexuálisan meggyalázta az áldozatok holttestét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×