eur:
393.23
usd:
354.13
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Három rottweiler marcangolta a kisfiút

Három rottweiler támadt meg egy kilencéves angliai kisfiút, aki éppen szülei házába igyekezett. Jordan Gillon életben maradt, de súlyos sérüléseket szenvedett.

A fiú a szülei Newcastle-under-Lyme-ban lévő házába futott be, amikor a megvadult kutyák megtámadták. Az egyik a jobb karjába harapott, a másik a lábaira támadott, a harmadik pedig a nyakát akarta megharapni.

A kisfiú a ház előcsarnokáig jutott, amikor a kutyák rácsimpaszkodtak. Jordan Gillon anyja a 18 hónapos gyermekét igyekezett biztonságba helyezni, mostohaapja, a képzett rohammentős Scott Amos pedig a segítségére sietett, és ötperces közelharc után meghátrálásra kényszerítette a fenevadakat.

A kutyák 16 helyen, a hátán, a combján, a fenekén, a lábán és az arcán harapták meg a fiút, aki jobb karján olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kilátszottak a csontjai és ínszalagjai.

A mostohaapa elsősegélyben részesítette a sokkot kapott fiút, akit a kórházban öt órán át műtöttek, és csütörtökön újra műtőasztalra fektetik.

A kutyák közelben lakó gazdái nem voltak otthon, és azt mondták, hogy az ebeket bezárták a konyhájukba. A házaspár szerint a rottweilerek korábban senkit nem haraptak meg.

A hím kutyát már elpusztították, és vizsgálják, hogy a két nősténnyel is ugyanezt tegyék-e. Az egyiknek nemrég születtek kölykei.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×