eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Vérmacska, a postások réme

Agresszív macskája miatt nem kaphatja meg leveleit egy brit lány. A szőrös kedvenc súlyosan megsebesített egy postást, amikor az ajtónyíláson keresztül becsúsztatta a küldeményt.

Sarah Gregg nagyon jól tudja, hogy macskája kész veszedelem. Többször megtámadta már a lány barátját is, nemrég pedig a postások rémisztgetésébe fogott: véresre karmolt egy levélhordót.

Sarah hamarosan levelet kapott a helyi posta vezetőjétől, amelyben az áll: ha még egyszer megsebesít valakit a macskája, felfüggesztik leveleinek kézbesítését.

A postamester azt javasolta, hogy a lány szereltessen fel biztonsági rácsot az ajtaja belső oldalára.

"Mindig hallani olyan híreket, hogy kutyák támadnak postásokra, de hogy macskák... Pocsékul érzem magam emiatt" - mondta Sarah Gregg.

"Nem hibáztatom őket, amiért nem akarnak idejönni: imádom Dipityt, csodálatos cica. De én tudom a legjobban, hogy valóságos kis borzalom" - tette hozzá a lány.

Dipityért állatorvosa sem rajong: a macska őt is többször megkarmolta, amikor a doktor az ivartalanítására készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×