eur:
393.24
usd:
354.41
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Figyelteti a paparazzókat a herceg barátnője

Vilmos herceg barátnőjének elege lett a médiából: ezentúl ő figyelteti a paparazzókat, hogy bizonyítékai legyenek a lapok ellen.

Kate Middleton ügyvédeinek megbízottai egy ideje titokban filmezik a Vilmos herceg barátnőjének lakása és munkahelye körül ólálkodó fotósokat és újságírókat.

Károly herceg és nagyobbik fia vonakodva bár, de egyetértett a dologgal: remélik, így féket vetnek a média őrjöngésének, ami Kate Middletont körülveszi.

Mióta az egyik nagymúltú brit lap nemrég megírta, hogy a Scotland Yard már a lány testi épségét is félti a lesifotósoktól, már csak két paparazzo őgyeleg Kate lakásánál; korábban egy tucatnál is többen voltak nap mint nap.

Többen párhuzamot vonnak Kate Middleton és Diana hercegnő története közt: amikor kiderült, hogy Károly walesi herceg udvarol a lánynak, Dianát is folyton fotósok hada követte, bárhová is ment.

A 25 éves Kate ügyvédei hamarosan minden lapnak elküldik azt a levelet, amelyben utolsó figyelmeztetésként még egyszer, nyomatékosan felszólítják a szerkesztőket: hagyjanak fel a lány megfigyelésével, mert igen érdekes bizonyítékok vannak a birtokukban a fotósok ellen, és fel is használják őket, ha muszáj.

Címlapról ajánljuk
A liberális New York Times Trump győzelmét jósolja, a konzervatív brit Telegraph viszont a vereségét valószínűsíti
tudósítónktól

A liberális New York Times Trump győzelmét jósolja, a konzervatív brit Telegraph viszont a vereségét valószínűsíti

Feje tetejére állt az angolszász médiavilág: a brit konzervatív napilap, a Telegraph felmérése szerint jelenleg Kamala Harris, a demokraták jelöltje vezet az amerikai elnökválasztái harcban. A liberális véleményvezér New York Times viszont öt olyan tényezőt sorol fel, amelyek alapján esélyesebb, hogy ismét Donald Trump kerül a Fehér Házba.

Azonnali kitoloncolások: kemény ultimátumot intézett a kormányhoz a CDU elnöke

A tartományi választások után a hét elején úgy tűnt, hogy közös nevezőre juthat az illegális bevándorlás szigorításáról a három kormánypárt, valamint az ellenzék vezető erejének számító CDU/CSU. A tárgyalóasztal mellől még óvatos derűlátással álltak fel, Friedrich Merz azonban váratlan kijelentést tett.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×