eur:
389.54
usd:
361.91
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Halála utáni apasági tesztet kért a zenészlegenda

James Brown, a 73 éves korában elhunyt zenész halála előtt meghagyta: végezzenek legkisebb fián DNS-tesztet, hogy családja valamennyi tagja számára egyértelmű legyen: James Joseph Brown II valóban az ő gyermeke.

Debra Opri, a család ügyvédje bejelentette azt is, hogy a karácsony napján elhunyt művész azt akarta: a vizsgálatra csak halála után kerüljön sor.

A fiú a 36 éves Tomi Rae Hynie és James Brown gyermeke. A nő azt állítja, hogy az énekes halála után kizárták őt korábbi házából. Negyedik feleségét egyébként "kifelejtette" végrendeletéből a zenész.

A soul keresztapjának többi gyereke évek óta vitatja apjuk Tomi Rae Hynie-val 2001-ben kötött házasságának törvényességét, ahogyan azt is, hogy a nő és James Brown közös, ötéves fia féltestvérük lenne.

Velma és Deidre éppen ezért le is mondták a részvételt Larry King showjában, amikor megtudták: a tévés legenda Tomi Rae Hynie-t is kérdezi majd a műsorban.

Maguk helyett ügyvédjüket küldték, hogy reagáljon az özvegy követeléseire és panaszaira.

Tomi Rae Hynie, aki a műsorban bemutatta a James Brownnal kötött házasságáról szóló dokumentum másolatát, azon kesergett, hogy méltatlanul bántak vele férje temetésén.

A nő elmondta, még abban sem biztos, hogy James Brownt valóban eltemették.

Tomi Rae Hynie egyébként az utóbbi időben egyre kevesebbet foglalkozott férjével, karácsonyi halálakor sem volt az énekes mellett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×