eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Nagyon megverhetik Britney Spears férjét

Különös szilvesztere lesz Britney Spears válófélben lévő férjének. Kevin Federline ugyanis új terepen, a wrestlingben próbálja ki magát. Első ellenfele december 31-én a 108 kilós John Cena lesz.

Nagyon valószínű, hogy nem vár boldog új év Britney Spears férjére. Az amerikai énekesnő által benyújtott válóper valószínűleg egyébként is okoz pár kellemetlen pillanatot Kevin Federline-nak, ám ő ezt szilveszterkor önszántából tetézi is.

Az elsősorban botrányairól elhíresült, jelenleg rapperi babérokra pályázó férfi ugyanis úgy döntött, hogy kipróbálja magát a wrestlingben is. Első ellenfele nem akárki: az egyik nagy szervezet sztárja, a 108 kilogrammos John Cena.

"Az igazi Kevin Federline sosem hátrál meg a kihívások elől. Kinevethetnek, de szilveszter éjjelén én fogok utoljára nevetni" - keménykedett Britney Spears férje.

Az önbizalommal talán túlságosan is teli Kevin Federline idén szerződött le a World Wrestling Entertainment-tel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

Hol tart a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatának implementációja? Pontosan hogyan kell értelmezni a 15 perces lakáshitel koncepcióját? Milyen pozitív, hosszú távú hatása lehet a júniusban induló otthonfelújítási támogatási programnak, és milyen gyermekbetegségek ütközhetnek ki a megvalósítás közben? Milyen hatást gyakorol a CSOK Plusz a lakáshitelezésre, meddig lehet fenntartani a jelenlegi kamatszinteket, ha nem csökkennek a hosszú oldali hozamok, és hol van az AI jelenlegi helye a lakossági bankolásban? Többek között ezekről a kérdésekreől beszélt Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese, a Magyar Bankszövetség alelnöke a Portfolio Checklist podcastjéban, amelyet a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciára kitelepült stúdióban rögzítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×