eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Britney Spears-t nagyon becsapták

Az utóbbi időben intim testrészeit előszeretettel mutogató Britney Spears új barátja egy feltörekvő popüdvöskével romantikázott.

Britney Spearst újabb szerelmi csalódás érte: nemrég még az új lemezének születésénél is közreműködő Jonathan 'JR' Rothemmel csókolózva kapták lencsevégre, legutóbb azonban JR-t egy másik lánnyal látták kézen fogva.

A producer a US TV showja, a Heroes egyik szereplőjével, a 17 éves Hayden Panettiere-rel érkezett a Los Angeles-i Koi étterembe.

Panettiere tévészereplése mellett zenél, karrierjének egyengetésében Britney is besegített, és úgy tűnik, most pasija vette szárnyai alá a lányt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Elsüllyedhet-e a magyar napelemes ipar a korlátozások miatt?

Elsüllyedhet-e a magyar napelemes ipar a korlátozások miatt?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. Németországban a Bundestag elé került a napokban az a törvényjavaslat amivel tovább akarják gyorsítani a napelemek németországi terjeszkedését. Magyarországon legutóbb viszont elkaszáltak egy olyan kapacitásbővítési csomagot, amely az évtized végére akár további 10 GW megépítése előtt nyitotta volna meg a beruházási lehetőségeket. Kiss Ernőt, a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség MNSZSZ) elnökét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×